Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Parcours, wandelingen of bezoeken

De Europese week van de mobiliteit is een gelegenheid om zich in te zetten voor meer mobiliteit en deel te nemen aan acties in heel Wallonië.

De doelstellingen

Deze week zal de gelegenheid worden aangegrepen om de voordelen van alternatieve vervoerswijzen voor de auto te demonstreren: lopen, fietsen, carpoolen en openbaar vervoer. In alle hoeken van Wallonië worden activiteiten georganiseerd: gebruik de interactieve kaart om te weten te komen wat er allemaal te doen is.

De uitdagingen

Gemeenten, scholen en bedrijven zullen deelnemen aan mobiliteitsuitdagingen. Zij zullen een of meer acties uitvoeren om andere vormen van mobiliteit uit te proberen en concreet aan te tonen dat anders bewegen mogelijk is. 

Voor een efficiëntere mobiliteit, met meer respect voor onze leefomgeving en het milieu!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van maandag 16 tot 22 september 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden