Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Vanaf het najaar 2023 is het Universiteitsmuseum van Bergen een jaar lang gastheer van de wetenschappelijke fototentoonstelling Exploring the Invisible. Dat wordt smullen!

Een reis tussen wetenschap en kunst

Het team van MUMONS is aan een prachtig avontuur begonnen: het verzamelen en selecteren van de mooiste wetenschappelijke beelden die in de laboratoria van de universiteit zijn gemaakt, met de bedoeling ze als echte kunstwerken tentoon te stellen.

Ergens tussen wetenschappelijk onderzoek en hedendaagse kunst, ontdek wat meestal niet gezien kan worden, omdat het te klein of te ver weg is, omdat het verborgen of te abstract is. Je zult versteld staan van de onthulde werelden die alle gewone waarneming tarten.

Een evenement dat een jaar lang voor iedereen toegankelijk is in het Musée de l'Université de Mons. 

Een buitengewone zintuiglijke ervaring, op de grens tussen het zichtbare en het onzichtbare.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 07 oktober 2023 tot zondag 13 april 2025

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden