Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

In Waals-Brabant nodigt het Universiteitsmuseum van Louvain-la-Neuve je uit om de tentoonstelling Murs d'images d'écrivains te ontdekken. Ontdek vanaf 2 februari 2024 de visuele wereld die de verbeelding van grote namen uit de literatuur voedde.

Schilderijen met literaire inspiratie

De tentoonstelling Murs d'images d'écrivains (Muren met afbeeldingen van schrijvers) toont op basis van archiefstukken en actuele getuigenissen verschillende reconstructies van de visuele omgevingen van schrijversbureaus, waarvan de meeste voor het eerst worden getoond.

De rondleiding belicht de verschillende vormen en functies van afbeeldingenmuren voor schrijvers, met een breed scala aan gevallen van de late 19e eeuw tot nu.

Een ongekende verkenning van de verbeelding in Louvain-la-Neuve.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 02 februari tot 19 mei 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden