Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Beurs en salon

In Flémalle, in de provincie Luik, vindt jaarlijks de beurs voor motoronderdelen plaats, evenals een tentoonstelling gewijd aan motorfietsen uit de jaren 70 tot 80. 

De grootste motorbeurs van Wallonië

Moto Rétro Flémalle is de 2e grootste beurs voor vintage motoren in Wallonië en de 4de grootste in België. Hier kunt u uitzonderlijke modellen bewonderen, reserveonderdelen vinden, de beste praktijken delen en uitwisselen en een passie en zijn liefhebbers ontdekken.

Om de generaties rond dezelfde passie samen te brengen, nodigen de organisatoren kinderen uit om hun motoren, scooters, rolschaatsen, skateboards of kleine motorfietsen mee te brengen voor een leuke tijd in alle veiligheid.

Een must voor motorfans in Flémalle.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand oktober 2024 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden