Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Ontdek Dinant langs een opmerkelijk parcours met reuzensaxofoons verspreid over de hele stad. De saxofoons zijn versierd in de stijl van de landen van de Europese Unie en zijn de rode draad doorheen het traject. De bezoekers vermaken zich uitstekend en nemen foto's bij hun favoriete land.

Sommigen zien het als een oproep tot solidariteit en vrede: 'Als alle mensen op de wereld nu eens harmonieus samen zouden spelen'.

Art on Sax in de praktijk

  • In de Toeristische Dienst hangt er een plan met de locatie van elke saxofoon en je kan daar en in het cultureel centrum de brochure 'sax and the city' verkrijgen. Het ontdekken van de saxofoons maakt deel uit van de rondleidingen door Dinant.
  • De tentoonstelling vindt plaats in de binnenstad en dus zijn er vlakbij veel restaurants en parkeerplaatsen.
  • Je kan deze permanente tentoonstelling ook vrij ontdekken.
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Groep - DE - EN - FR - IT - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden