Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Pictogram om Waalse activiteiten en accommodaties aan te duiden die een voordeel of korting bieden via de VISITWallonia.be Pass
  • Hotel
  • Landelijke herberg
  • Romantisch hotel
  • Wellnesshotel

Hotel-Restaurant Quartier-Latin in Marche-en-Famenne, op 1 uur van Brussel en Luxemburg, is zijn 4 sterren helemaal waard.

De troeven van hotel Quartier-Latin

  • Het hotel telt 70 comfortabele kamers en suites en ligt op 25 minuten van Durbuy. Dit hotel bevindt zich op een bijzondere en unieke locatie, een vleugel van het hotel is immers ondergebracht binnen de muren van een 18e-eeuwse jezuïetenkerk.
  • Het hotel heeft bovendien een welness, de Spa du Quartier Latin, waar je kan relaxen in het binnenzwembad, de sauna, het Turks bad, de ontspannings- verzorgings- of massageruimte.
  • Het restaurant is dagelijks geopend en heeft een gezellig terras waar je van lekkere, gevarieerde gerechten kan smullen. 

Originele verblijfconcepten in de Ardennen

Ardenne Cycling Hotel 

Le Quartier Latin heeft het label Fiets Welkom en heeft een parcours uitgestippeld waarbij je de mooiste Ardense landschappen kan bewonderen vanop je stalen ros.

Classic Car Hotel

Geniet van een ritje in een oldtimer. 

Er is altijd wel iets te doen in Quartier Latin! 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-10% korting op B&B overnachting

Van vrijdag 27 januari 2023 tot zondag 31 december 2023
Met uitzondering van zaterdagavond en de dag voor de feestdagen. Aanbod geldig van 27/01/2023 tot 31/12/2023 afhankelijk van beschikbaarheid.

Speciale Valentijnsaanbieding

Van woensdag 01 februari 2023 tot zondag 19 februari 2023
Profiteer van het verblijf "In Love" voor 260€, inclusief ontbijt, toegang tot de thermale baden en een balneotherapiesessie voor twee. Aanbod geldig voor 2 personen van 11 tot 19 februari 2023 (€40 toeslag voor zaterdag). Toon uw VISITWallonia.be-pas bij de receptie en ontvang een gratis fles Cava.

Aantal personen : 145 personen

Aantal kamers : 70

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Volpension - Ontbijt - Nachtreceptie

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Zwembad - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Oplaadpunt(en) voor elektrische auto - Kluis - Garage - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden