Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

In de prachtige Condroz ontdek je een 50-tal kunstenaars en ambachtslui die lid zijn van het Centrum voor Ambachtswerk La Spirale. 

La Spirale is een unieke toeristische attractie in Wallonië die kunst en sensibilisering voor het behoud van ecosystemen met elkaar verbindt in een prachtige groene omgeving.

Tentoonstellingen

In de tentoonstellingsruimte tonen 57 ambachtslui en kunstenaars (keramist, juwelier, handwever, smid, papierambachtsman, meesterglasblazer...) je hun laatste creaties.

In de didactische zalen ontdek je alle stappen in de creatie van een uniek stuk, van het ontwerp tot de afwerking, maar ook de verschillende materialen en instrumenten.

Natuurruimte

Buiten vind je een grote natuurruimte met vijvers, didactische moestuin, monumentale sculpturen en dieren. Het werd ontworpen met respect voor de biodiversiteit. La Spirale biedt ook:

  • een speelboekje om het bezoek voor kinderen leuker te maken
  • een natuur- en biodiversiteitsparcours
  • een fotowandeling buiten: 'Op ontdekking naar de ambachtslui'.

Activiteiten

De site van het Centrum voor Ambachtswerk organiseert demonstraties van ambachtelijke technieken op de tweede en vierde zondag van de maand (van april tot november), maar ook initiatiestages voor artistieke technieken.

Beleef een rustig moment in la Spirale!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-25% korting op de individuele toegangsprijs

Dat is €3 in plaats van €4. Aanbod geldig tot 31/12/2024 volgens de openingsuren op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner.

Diensten

Animatie - Workshops - Kredietkaarten aanvaard - Verkooppunt - Groepsmenu - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Picknickruimte - Lift - Bar - Barbecue - Cafetaria - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Enkel voor groepen op afspraak - Groep - DE - EN - FR - NL - PT - Individueel - Betalend

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden