Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Voorstelling
  • Festival

Onweerstaanbare humor, ongelooflijke stunts en leuke muziek: Les Tilleuleries is het geslaagde huwelijk tussen theater en circus! Ontdek dit straatkunstenfestival in Nassogne. 

Les Tilleuleries is een festival van kermistheater en straatcircus, waar de nadruk ligt op een gezellige sfeer en voorstellingen van hoge kwaliteit.

Een rijk en gevarieerd programma

Verschillende theater- en circusgezelschappen nemen je mee op reis door een wereld van acrobatiek en burlesque, tot groot genoegen van jong en oud.

Onweerstaanbare humor, indrukwekkende stunts, feestelijke muziek: ... Les Tilleuleries, zelfs in een 'light' versie, is nog steeds een geslaagd huwelijk tussen theater en circus!

Een straatkunstenfestival voor het hele gezin!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2025 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden