Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Wedstrijd/competitie

Ontdek de Open Trophy, de internationale trofee voor klassieke moto's. Op het mythische circuit van Chimay.

Deze nieuwe editie van de Open Trophy zal opnieuw zijn beloften nakomen, in de geest van de wegraces die er zo eigen aan is. Alle categorieën van het Belgian Modern Speed Championship zullen aanwezig zijn en openstaan voor buitenlandse piloten.

Internationaal kampioenschap wegracen

En om de overgang van klassieke motoren naar moderne races verder te markeren, organiseert het Circuit de Chimay sinds 2019 een nieuwe categorie, genaamd "Young timer", een authentiek "Superbike"-evenement uit de jaren 90 tot 2000, naast de traditionele "Evos". 

De IPC- en EVO-categorieën (aanvankelijk gehouden tijdens deze Open Trophy) zullen worden opgenomen in het Classic Bikes-programma, net als de 'post classic' endurancerace.

De Chimay Open Trophy heeft vele verrassingen voor jou in petto!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2024 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden