Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

 • Attracties
 • Dierenpark/zoo/aquarium

Pairi Daiza, gelegen in de buurt van Brussel , verwelkomt je in Brugelette tussen Bergen en Ath in de provincie Henegouwen.

In Pairi Daiza reis je de wereld rond en ontdek je de dieren in hun bijna natuurlijke habitat. Bezoek de panda's, olifanten of nog de orang-oetans. Pairi Daiza is bekroond met 3 groene Michelinsterren en werd in 2018 en 2019 verkozen tot "Beste Dierentuin van Europa". Deze "Tuin der Werelden" neemt je mee op een wereldreis door de 5 continenten in gezelschap van meer dan 7000 dieren.

Een onvergetelijke reis voor de hele familie

The Kingdom of Ganesha

 • Het koninkrijk van de olifanten en de twee witte tijgers
 • Naast deze twee leven daar ook andere fascinerende soorten, zoals de kuifmakaak, het stekelvarken, de orang-oetan, de wombat...

The Last Frontier

 • Het park dompelt je onder in deze wereld met zijn ontelbare meanderende rivieren en grote, donkere en ongerepte bossen.
 • Deze regio is het territorium van bruine en zwarte beren, grijze wolven, elanden, wapiti's, poema's maar ook van de stellerzeeleeuw, de grote Canadese bever of de visarend.

Een tuin der werelden

 • Ontdek de reuzenaquaria van de Nautilus, wandel door de Rozentuin en geniet van de warmte en de aangename geuren van Zuid-Spanje in het hart van de Andalusische tuin.
 • Verken The Land of Origins, 8 hectare savanne gewijd aan Afrika en de Big Five: de leeuw, de olifant, de Kaapse buffel, de neushoorn en het luipaard.
 • Woon roofvogeldemonstraties bij en ontdek de pasgeborenen van de dierentuin. Deze demonstraties behoren tot het door de Unesco erkende immateriële erfgoed.

Reuzenpanda's

Bezoek ook Le Rêve de Han Wu Di, de grootste Chinese tuin van Europa. De schattige familie van reuzenpanda's uit China breidde zich op 8 augustus 2019 weer uit! Tian Bao en zijn ouders stellen je met trots de tweeling voor, het mannetje Bao Di en het vrouwtje Bao Mei. Ze maken het uitstekend.

Pairi Daiza Resort

 • Het is mogelijk om te overnachten op basis van halfpension in het hart van het park. Verblijf en word wakker naast een bruine beer, een wolf, een hert, een stellerzeeleeuw enz.
 • Kies jouw accomodatietype en boek je immersieverblijf via resort.pairidaiza.eu.

Beleef een onvergetelijke wereldreis met de hele familie!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Interne catering

Voorzieningen

Cafetaria - Tuin - Daglicht - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden