Een fondue, ja, maar niet zomaar eentje! Op het menu, kaas en charcuterie van de Bergerie d'Acremont en Cuvée van Bouillon. Hmm, lekker!
Ingrediënten
- 100 g oeuillet du Chateau
- 100 g Goud'Acremont
- 200 g Comté d'Acremont
- 10 cl bier van Bouillon
- 5 stukken wit stokbrood van 1 cm dik
- 5 fijne sneetjes gerookte schapenbout
- 20 zilveruitjes op azijn
- 5 augurken
- boter
Voorbereiding: 10 minuten
Bereiding: 15 minuten
- Rasp alle kazen. Verwarm je bier. Voeg op het kookpunt de kazen voorzichtig toe. Voeg warm bier toe indien de mengeling te dik is. Opgelet, geen koud bier toevoegen.
- Toast de stukjes stokbrood met de toaster. Bestrijk ze daarna met boter.
- Doe je stukjes brood in de fondue. Voeg de sneetjes schapenbout, de augurken en de uitjes toe.
Smakelijk!