Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

In de Espace Wallonie in Brussel is de tentoonstelling Voyage dans la 9e Dimension te zien, een verzameling van meer dan 60 meesters van het stripverhaal.

Wat mag je verwachten?

Via verschillende genres (avontuur en geschiedenis, humor en verwondering, realisme en fantasie) nodigt deze tentoonstelling je uit om meer dan 60 meesters en tenoren van het Belgische stripverhaal, uit Wallonië en Brussel, van alle generaties te ontdekken of te herontdekken. Ze zijn een mooie weerspiegeling van de creativiteit en het dynamisme van de federatie Wallonië-Brussel.

info.shop VISITWallonia

Profiteer van je bezoek om de info.shop VISITWallonia te ontdekken. Je vindt er souvenirs, boeken, cosmetica en ambachtelijke levensmiddelen. De info.shop VISITWallonia is de perfecte plek om een origineel cadeau te vinden!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 27 april tot 14 oktober 2023

  • van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 13.30 uur en van 14.00 tot 18.00 uur
  • gesloten op zondag en maandag
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden