Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

De Espace Wallonie in Brussel organiseert de tentoonstelling Rêveries van onderwaterfotograaf Harry Fayt. Een leuk, interactief evenement dat je niet mag missen in de hoofdstad.

Ludieke tentoonstelling in Brussel

De tentoonstelling Rêveries is doordrenkt van figuratief surrealisme en bevat de breedste selectie werken die tot nu toe is tentoongesteld. Het evenement brengt de meest iconische beelden van de kunstenaar Harry Fayt samen, in dialoog met zijn portretten van persoonlijkheden zoals Typh Barrow, Kid Noize en Sara de Paduwa, onder water!

De fotograaf heeft verwijzingen naar de kunstgeschiedenis in zijn werk opgenomen. De applicatie Artivive helpt je deze raadsels te ontdekken en dompelt je onder in de unieke wereld van Harry Fayt met extra content.

info.shop VISITWallonia

Profiteer van je bezoek om de info.shop VISITWallonia te ontdekken. Je vindt er souvenirs, boeken, cosmetica en ambachtelijke levensmiddelen. De info.shop VISITWallonia is de perfecte plek om een origineel cadeau te vinden!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 13 januari tot 06 juli 2024

  • van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 13.30 uur en van 14.00 tot 18.00 uur
  • gesloten op zondag en maandag
  • gesloten op woensdag 1 november en open op zaterdag 11 november
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden