Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij
"LA BAIE DU LIEVRE"Groene omgeving, aan de rand van het bos. Het verblijf met grote capaciteit en de gastenkamers bevinden zich in het hoofdgebouw van een voormalige vierkante boerderij, in de onmiddellijke omgeving van de boerderij van de eigenaars (runderteelt).1e verd.: salon (TV), eetk., keuken (elektr. fornuis, vaatwasmachine), 2 aparte WC's. 2e verd.: 2 k. (2x1 p.), 2 k. (2x1 p., wastafel), 2 k. (4x1 p., tussenverd. 2x1 p.), 1 k. (1x2 p., tussenverd. 2x1 p.), 1 k. (2x1 p., tussenverd. 2x1 p.), 4 badk. (douche, WC).
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 20 personen

Aantal kamers : 6

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Vaatwasser - Televisie - Terras

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden