Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Ontspanning en welzijn
  • Wellnesscenter

Ô d'Ambiance is een uitzonderlijke privéwellness met 3 aparte wellnessruimtes en massages en behandelingen.

Deze moderne wellnessruimte is een echte tussenstop om voor jezelf te zorgen of om te genieten van een exclusief moment met familie, vrienden of gewoon met z'n tweetjes.

3 ontspanningsruimtes voor jou alleen

Je kunt kiezen tussen 3 verschillende thema's:

  • Espace Corten: de grootste van de ruimtes, die plaats biedt aan 10 personen. Ze heeft een sauna, een hammam, een jacuzzi, een zwembad, een buitenterras, een buitenbad en een ontspanningsruimte.
  • Espace Vegas: zwembad waar je tegen de stroom in kunt zwemmen met een geïntegreerde jacuzzi, sauna, hammam en buitenterras.Ze biedt plaats aan 2 tot 4 personen.
  • Espace Provence: zwembad, jacuzzi, terras, sauna en hammam.

Aanvullende formules

Je kunt kiezen voor formules als aperitief, bubbels, een zoet of hartig ontbijt... Je kunt gebruik maken van een speciale formule voor een privé-evenement zoals een verjaardag of een vrijgezellenfeest, maar ook van een uitzonderlijke dagformule.

Om het moment van ontspanning te verlengen, kies je een van de vele massages die het centrum aanbiedt en die je veel deugd zullen doen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden