Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Wijngaard

Deze kleine wijngaard werd opgericht in 1991, toen Guy Durieux, gepassioneerd door wijnbouw, 60 wijnstokken in zijn tuin plantte.

Vandaag telt het domein 350 wijnstokken, met 14 verschillende druivenrassen. Ze worden onderhouden zonder pesticiden en op beredeneerde wijze. De wijnen zijn meestal wit of grijs.

Het Domein van Neuf Moulin is verbonden met het Domein des Arches (niet toegankelijk voor bezoek) via de vzw la Confrérie des Artisans Vignerons d'Andenne C.A.V.A. Dankzij deze samenwerking kunnen de wijnboeren een deel van hun productie verkopen.

Op afspraak kan je deze wijngaard bezoeken en je laten leiden door de deskundigheid van Guy. Bezoeken kunnen individueel of in groep (min 10 personen) doorgaan.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - ES - FR - Individueel - ES - FR

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden