Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Producent
  • Wijngaard

Het 'Domaine de Glabais', gelegen in hartje Waals-Brabant, heeft zijn reputatie te danken aan zijn 'crémant de Wallonie', zowel ruwe als ruwe rosé.

De wijngaard

  • Het Domaine de Glabais is een wijngaard van 3,3 ha die in 2016 door Anne en Christian, een gepassioneerd echtpaar, werd aangelegd. Hun doel: sprankelende wijn maken. Wanneer ze hun eerste bubbeltjes op de markt brengen in december 2018, boekt het al meteen succes. In 2020 wordt het assortiment verder aangevuld met 2 nieuwe witte wijnen 'blanc de blancs', zowel ruwe als extra ruwe.
  • Ze verkozen de druivenrassen chardonnay, pinot blanc, auxerrois en pinot noir voor de productie van kwaliteitsvolle schuimwijn ('crémant') op traditionele wijze. Verder bevorderen ze een bodembewust en plantvriendelijk gedrag.

Zin in een kleine rondleiding?

Het Domaine biedt rondleidingen, gevolgd door proeverijen, in groepen van minstens 10 personen. Er kan ook gepicknickt worden (vooraf te reserveren). 

Een écht succesverhaal made in Wallonia!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Enkel voor groepen op afspraak - Groep - FR - Individueel - FR - Betalend

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden