Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Wijngaard

Jean Galler heeft zijn passie aan z'n dochter, Justine, doorgegeven en nu gaan ze samen voor het biowijnavontuur. Ontdek hun wijngaard in Chaudfontaine.

Septem Triones is de oorsprong van het woord septentrionaal. In het Latijn betekent het "de zeven ossen van het ploegen": de zeven sterren van de Grote Beer, het sterrenbeeld dat het noorden aangeeft.

Je kan hun filosofie in de volgende woorden samenvatten: respect voor de natuur en voor haar evenwicht.

Ze hebben dan ook gekozen voor bioteelt. De belangrijkste reden daarvoor is dat ze geen producten willen gebruiken die slecht zijn voor de bodem en die de biodiversiteit vernietigen, en dat ze geen chemische producten in hun wijnen willen. Hier produceren ze hun wijnen met heel veel respect voor de natuur.

Bezoek en wijnproeverij

Ze ontvangen je met plezier van mei tot september voor een bezoek aan de wijngaard dat wordt afgesloten met een proeverij in hun chai.

 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Visites

Groep - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden