Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Kasteelpark
  • Park/tuin

 

Dit uitgestrekte park wordt beschouwd als een van de mooiste tuinen van Europa in de 17e eeuw en is nu geklasseerd als belangrijk erfgoed van Wallonië.

Samengesteld uit een mozaïek van meren, bossen, oude gebouwen en thematuinen, is het Park van Edingen een opmerkelijke site, zowel voor zijn ecologische als voor zijn botanische aspecten.

Het staat ook op de lijst van uitzonderlijk erfgoed Parken & Tuinen in Wallonië. Talrijke soorten bomen, planten en dieren leven in harmonie in dit prachtige groene theater.

Het park

  • Ontdek een prachtig voorbeeld van landschapsarchitectuur, spelend op zowel de geometrie als het perspectief van ruimtes, bloemsierkunst en waterbouw.
  • Herbeleef de sfeer van de thematuinen en bewonder de talrijke werken, getuigen daarvan zijn de waterwerken die de plek mee betoverend helpen maken.

Bezoek het park

Het bezoek aan het park begint met een audiovisuele voorstelling die je onderdompelt in de geschiedenis van de parken en tuinen van Europa en Edingen. Reis 400 jaar terug in de tijd om de charmes van de tuinen van weleer te herontdekken.

Laat je meeslepen door de charme en de rust van deze idyllische landschappen, een ware oase van rust in het hart van het stadscentrum!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden