Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel

3-sterrenhotel in de stad, vlakbij het Wellingtonmuseum. 100 comfortabele kamers en sympathiek personeel dat je verwelkomt als een keizer.

In hartje Waals-Brabant, op slechts 20 km van Brussel en vlakbij het beroemde slagveld van Waterloo, biedt het hotel Ibis Brussels Waterloo je uitgebreid comfort dankzij de 100 kamers, waaronder 20 familiekamers, uitgerust met onder andere airconditioning, parket, LCD-tv, beddengoed en gratis Wifi.
Dankzij de bar en terras met 24u/24 snacks, een gratis privéparking en een onberispelijk onthaal en dito dienstverlening, is dit hotel de ideale locatie voor je volgende verblijf in het zuiden van België.

 

Ontdek de streek

Waterloo is een toeristische trekpleister waar de toekomst van grote Europese staten met elkaar in aanraking is gekomen. Ontdek het slagveld, de Heuvel met de Leeuw en de musea. Vlakbij vindt je ook de Abdij van Villers-la-Ville, een van de overblijfselen van de Cisterciënzer monniken en waar je het hele jaar door evenementen en activiteiten kunt bijwonen. Niet ver van het hotel, op slechts 8 minuten wandelafstand, kan je het Wellingtonmuseum bezoeken, en op 12 km vind je de Stichting Folon met zijn museum, in het prachtige kader van het Solvay-park.
Waterloo is ook een heel actieve economische kern: tal van bedrijven zijn vertegenwoordigd in en rondom de stad.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 220 personen

Aantal kamers : 100

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Lunchpakket - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Fitnesszaal - Tennis

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden