Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Maak van de lente tot de nazomer een romantisch uitstapje om de mooiste kastelen en de meest verbazingwekkende wijndomeinen te ontdekken. Proef een weekend lang met je partner van de verfijning van het gebouwde erfgoed van de streek.

VISITWallonia heeft 5 programma's samengesteld om je mee te nemen op een ontdekkingstocht langs Waalse forten, wijndomeinen en hun kelders. Laat je begeleiden door deze boeiende ontdekkingen...

  • Een traag programma: de rondleidingen omvatten 2 bezoeken per dag, 's ochtends en 's middags, zodat je van de bezienswaardigheden kunt genieten zonder je te hoeven haasten en zonder al te ver te moeten reizen. Als je je programma wilt aanpassen, ben je vrij om je te laten inspireren door de aangeboden bonusactiviteiten...
  • Exclusieve bezoeken: sommige van de aangeboden plaatsen openen hun deuren slechts af en toe en tijdens beperkte openingstijden. Gezien deze beperkingen zijn deze verblijven alleen beschikbaar van april/mei tot en met september, in het weekend. Het is belangrijk om je activiteiten te boeken in overeenstemming met het voorgestelde schema om er zeker van te zijn dat ze haalbaar zijn.
  • Accommodatie: maak gebruik van een selectie van comfortabele accommodaties in kastelen, maar ook meer ongebruikelijke, maar altijd in overeenstemming met het thema van de vakantie.
  • Culinaire ontdekkingen: naast de proeverijen die je tijdens je bezoeken kunt proeven, kun je ook aanbevelingen ontdekken voor gastronomische restaurants die niet ver van je accommodatie liggen.

Er is genoeg om je ogen en smaakpapillen te verwennen tijdens je romantische vakantie!