Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Ontdek hoe je je gerechten op een originele manier kunt verfraaien door gebruik te maken van wilde planten via workshops en natuurwandelingen.

Deze jonge vereniging heeft als doel het gebruik van eetbare planten in de voeding te bevorderen. Ze brengen immers veel voordelen met zich mee waar we niet echt aan denken: mooie smaken, voordelen voor de gezondheid, verminderde impact op het milieu, herverbinding met de natuur en met onszelf, enz.

Anders koken

Cuisine Sauvage biedt vele activiteiten rond planten:

  • een kookcursus bestaande uit 10 lessen.
  • natuurontdekkingswandelingen gedurende 2u30.
  • Kookworkshops per dag, in groepen.
  • organisatie van evenementen voor particulieren, scholen, bedrijven en cateringprofessionals.

Cuisine Sauvage heeft een tuin met eetbare planten in Jambes, in de buurt van Namen. Er is een ruime eetkamer met een grote keuken voor workshops.

De pluspunten

De vereniging organiseert activiteiten waar je ook bent! Voor een avondje thuis met vrienden, in een gîte met je gezin, in het hart van een bos waar je van houdt... Alles is mogelijk.

L'équipée sauvage

Elk jaar in september vind je l'Equipée Sauvage, een uniek cuistax-avontuur in de Citadel van Namen. Een reis rond het thema wilde planten met haltes en proeverijen in de mooiste plaatsen van de Waalse hoofdstad.

Stel je recepten voor

Je krijgt heel wat nieuwe ideeën voor het bereiden van een aantal heerlijke maaltijden. Je kan ook je recepten op de website van Cuisine Sauvage plaatsen en je laten inspireren door de reeds geplaatste recepten.

heart Onze favoriet
Een ongewone en originele activiteit die leren, natuur en koken combineert.

Leer hoe je plantkunde en gastronomie kunt combineren door je keuken groener en leuker te maken!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Animatie

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden