Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Stadsparcours

De standbeelden van de Spaanse kunstenaar Isaac Cordal komen naar Namen en nemen je mee op sleeptouw langs een origineel stadsparcours.

Je vindt het streetartparcours in alle hoeken van de stad en bovendien is het gratis voor iedereen.

Een parcours in Namen

45 miniatuurbeeldjes (van ongeveer 15 centimeter) zijn verspreid over de straten van Namen, vaak op buitengewone plekjes: in een oeil de boeuf, op een richel, in een bushokje, voor een venster, op een putdeksel, op de stoep, ...  

Het parcours werd uitgestippeld naar aanleiding van Beelden in de Stad/Namen.  Met zijn werk stelt de kunstenaar zich vragen over de consumptiemaatschappij, sociale ongelijkheid en de plaats van de kleine man in onze hedendaagse samenleving. 

Kunst en spel

Isaac Cordal kon zich zo goed uitleven in Namen, dat hij besliste om enkele beelden te verstoppen... Aan jou om die te ontdekken tijdens een wandeling in de Waalse hoofdstad!

Wie is Isaac Cordal?

Isaac Cordal is een hedendaagse Spaanse kunstenaar die erkend wordt in de wereld van streetart. Hij gebruikt beeldhouwkunst en fotografie als expressiemiddel.

Zijn miniatuurbeeldjes hebben al de straten van Londen, Berlijn, Parijs, Barcelona, Milaan, Malmö en Brussel overgenomen. Nu is Namen een attractie rijker!

Het stadsplan met de plaatsaanduidingen van de beelden is beschikbaar bij de Dienst voor Toerisme van Namen. Ontdek de Waalse hoofdstad vanuit een ander oogpunt!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden