Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Attractiepark

Walibi is een van de bekendste pretparken van België. De befaamde kangoeroe wacht je op bij de ingang en leidt je door het themapark naar de attracties voor kinderen en voor echte durvers.

Attracties voor alle leeftijden

  • In Walibi Belgium kom je samen met je familie en geniet je van attracties voor alle leeftijden, zoals de Calamity Mine of de Radja River. Het park heeft maar liefst 16 kindvriendelijke attracties.
  • Hou je van spanning en sensatie? Maak je dan klaar voor een ritje in de Dalton Terror, Vampire of Cobra.

De grootste megacoaster in de Benelux

Ben je klaar om de snelste, hoogste en spannendste megacoaster van de Benelux te ontdekken? Je vindt de Kondaa in Exotic World. Kom de inheemse stammen angst aanjagen en laat je meesleuren in de legende. Durf jij dat aan?

Met meer dan 15 airtimes zal deze megacoaster je blijven verbazen! Tussen gewichtloosheid en kracht, beleef je een uniek moment.

  • Lengte 1200 m
  • Snelheid 113 km/u
  • Hoogte 50 m

Praktische info

  • Walibi is gemakkelijk te bereiken met de trein. Je kan een gecombineerd ticket kopen aan een voordelig tarief en het station bevindt zich op slechts enkele minuten te voet van het park. Voor wie met de auto komt, is er een grote (betalende) parking voorzien.
  • Koop je tickets online via de website en geniet van een voordelige prijs!

Waag je aan de spannendste en beste attracties van België in Walibi Belgium!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-10% korting op de individuele toegangsprijs

Aanbod geldig tot 31/12/2024 volgens de openingsuren en op vertoon van uw VISITWallonia.be Pass. Geldig voor maximaal 4 personen. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen van deze partner. Deze aanbieding is niet geldig tijdens Halloweenavonden.

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering

Voorzieningen

Bar - Cafetaria - Daglicht - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking voor motorhomes - Parking - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Terras

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden