Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Producent

Li binamé pourcê werkt met respect voor het leefmilieu en voor het welzijn van de dieren. De slagerij verwelkomt je op haar domein in Trois-Ponts.

Kwaliteitsproducten

Deze hoeveslagerij biedt vers vlees en vleeswaren gemaakt van varkens met uitloop in open lucht. Cécile en Bernard die beiden een landbouwachtergrond hebben, hameren op het respect voor het milieu, de streek en het welzijn van de dieren. Ze produceren kwaliteitsvlees.

Hoe producten kopen?

Het vlees wordt voornamelijk verkocht in diverse pakketten, voor de barbecue, fijne vleeswaren, gezouten voedingswaren en andere producten. Ze worden op de hoeve zelf verkocht, maar ook bij andere handelaars zoals de kaaswinkel Fromagerie du Bairsou in Trois-Ponts of de Casemate in Theux.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden