Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Brouwerij

Deze ambachtelijke Belgische brouwerij maakt haar Bière d'Abbaye Reconnue-bieren op de site van de ruïnes van de cisterciënzerabdij van Aulne.

Deze ambachtelijke brouwerij bevindt zich in de vallée de la Paix, in het hartje van de abdij van Aulne. Ze is gevestigd in de oude stallen die dateren uit de 18e eeuw.

De Brouwerij van de Abdij van Aulne maakt en verkoopt de bieren van de Abdij van Aulne (ADA), echte Belgische abdijbieren.

De brouwerij bezoeken

De brouwerij biedt je een bezoek met uitleg over de installaties aan, gevolgd door een proeverij van een bier naar keuze.

Reserveer je bezoek, minstens 1 week op voorhand.

De Taverne

De brouwerij nodigt je uit om haar taverne te ontdekken, een unieke plek met zicht op de cisterciënzerruïnes. De degustatieruimte beschikt over 80 zitplaatsen.

Kom een lekker biertje proeven, samen met een taartje uit de streek!

Bezoek ook de site van de cisterciënzerabdij van Aulne.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Enkel voor groepen op afspraak - Groep - EN - FR - Betalend

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden