Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties

De stad Namen ontwikkelde een netwerk van thematuinen met het oog op de groei van de biodiversiteit en het natuurbehoud in de stad.

De tuinen

Je vindt 6 tuinen met diverse thema's:

  • de tuin met kleurrijke planten: alleen toegankelijk tijdens evenementen. Je vindt er diverse en kleurrijke planten.
  • de geurentuin: vrije toegang tot het Kasteel van Namen. Mediterrane tuin, rozentuin of culinaire tuin.
  • de tuin van de 2 torens: in de Citadel, het hele jaar door geopend. Je vindt er verschillende gevarieerde percelen.
  • de tuin met klein fruit: in Wépion, voor het Aardbeienmuseum. Wilde bessen uit onze regio met percelen in de Engelse stijl en vijgenbomen.
  • de Jean Chalontuin: in het Louise-Marie Park, geopend van juni tot september. Plantentuin met bomen en kleurrijke bloemen.
  • de dichterstuin: aan de achterkant van het Poésiehuis. De tuin is toegankelijk naar gelang de openingstijden van het Poésiehuis. Klimplanten, gebladerte en bossen bloemen.

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een rondleiding door de tuinen. Je vindt alle informatie en openingsuren op de website van de Stad Namen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden