Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Het leven in Saint-Hubert, een onvergelijkbare sfeer in een unieke omgeving, heeft vele troeven om uitstekende momenten door te brengen met familie, vrienden of met z'n tweeën.

"Les Djins d’amon nos-ôtes" en hun oude ambachten - 21 juli

Elk jaar organiseert het domein van Fourneau Saint-Michel een unieke dag in de sfeer van weleer. Les gens de chez nous leren jou alles over oude ambachten, artisanaat en beroepen van vroeger.

Internationale dagen van de jacht en de natuur - 1e weekend van september

Het eerste weekend van september zakken jaarlijks duizenden mensen af naar Saint-Hubert, Europese hoofdstad van de jacht en de natuur en internationale hoofdstad van de jachthoorn. Een weekend lang staat alles in het teken van de jacht. Er is een historische optocht, een eucharistieviering, een wijding van dieren, een artisanale markt, … Ook het jachthoorngezelschap steelt de show. Je zult zeker niet teleurgesteld naar huis gaan!

Het burlen van de herten - september - oktober

Iedere herfst zorgen mannelijke herten voor onvergetelijke avondlijke concerten. Ze burlen om de vrouwtjes te verleiden en zo het nageslacht te verzekeren. Er worden in de omgeving van Saint-Hubert themawandelingen georganiseerd. Een unieke belevenis!

Ontdek alle evenementen in de omgeving van Saint-Hubert:

11 resultaten