Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

De Belgische Ardennen, waar de stad Spa ligt, staat bekend om zijn grote groene gebieden, zijn bossen, zijn wandelpaden... In en rond de stad maakt het water integraal deel uit van het landschap. De streek is ook een land van erfgoed, folklore en geschiedenis. Een kleine selectie...

Parc Forestia

Forestia is een park gewijd aan het begrijpen van de natuur. Geniet van een onvergetelijke dag in het hart van het bos! Het park nodigt je uit om niet minder dan 300 dieren van ons klimaat in halve vrijheid te ontdekken. Het avonturenpark biedt 9 parcours en meer dan 100 hindernissen in de bomen voor jong en oud.

RAVeL

Fietsen is een uitstekende manier om een stad te ontdekken. Neem de die Spa met Stavelot verbindt. De pre-RAVeL, gemaakt van fijn grind, laat je toe de stad te ontdekken door langs het circuit van Spa-Francorchamps te rijden.

Kasteel van Franchimont

Het Kasteel van Franchimont, een middeleeuws fort uit de 11e eeuw, gebouwd op een voorgebergte, domineert drie valleien in de noordelijke Ardennen. Je kunt deze schat van het Waalse erfgoed, een zeldzaam voorbeeld van de transformatie van verdedigingssystemen tijdens de Renaissance, ontdekken dankzij een interactief bezoek met een persoonlijke audiogids.

Wat kan je nog zien en doen in Spa en omgeving?

90 resultaten