Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Markt/brocante

Deze rommelmarkt staat bekend om de hoge kwaliteit van de vele vintage schatten die er te vinden zijn. De vintagemarkt op vrijdag is een favoriet in Luik.

De locatie zou je de "Champs-Elysée" kunnen noemen vanwege het brede centrale pad. Bezoekers komen uit de nabijgelegen Europese landen om te genieten van de fascinerende selecties.

Deze rommelmarkt vindt wekelijks op vrijdagochtend plaats. Een keer per jaar doet het buurtfeest "la Batte passe la Meuse" mee en verandert de rommelmarkt in een gigantisch feest. Er zullen die dag nog meer mogelijkheden zijn om schatten te vinden en fantastische koopjes te scoren.

Praktisch

Elke vrijdag van 6.00 tot 13.00 uur op de Boulevard de la Constitution en Place Jehan-le-Bel (Outremeuse)... behalve wanneer de vrijdag samenvalt met de feestelijkheden van 15 augustus.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
  • Enkel op vrijdag
  • Van 6.00 tot 13.00 uur
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden