Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Het Fotografiemuseum in Charleroi verwelkomt Elliot Ross voor de tentoonstelling Seeing animals, gewijd aan het bewustzijn van dieren.

Tentoonstelling dierenfotografie in Charleroi

Na de dood van zijn kat was Elliot Ross geïntrigeerd door de foto die zijn vrouw had opgehangen: wat dacht het dier op het moment dat de foto werd genomen? Keek het dier bewust naar de cameralens? Is het bewustzijn van een dier zo anders dan dat van een mens? Uit deze vragen ontstond de serie Animal, waarin de kunstenaar dieren over de hele wereld fotografeerde. Door zijn beelden te bewerken, verwijderde hij opzettelijk alle sporen van hun omgeving en leverde hij krachtige portretten zonder kunstgrepen.

Een originele reflectie over de dierenwereld, te ontdekken in de provincie Henegouwen.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 03 februari tot 26 mei 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden