Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Tentoonstelling

Het Museum Ianchelevici La Louvière (MILL) nodigt je uit om Temps de pause te ontdekken , een tentoonstelling over beeldende kunst die je onderdompelt in de intimiteit van de portretten uit de collectie van La Louvière.

Een selectie van artistieke portretten uit La Louvière

Het Mill nodigt je uit om oog in oog te komen staan met een selectie uit de schatten van de kunstcollectie van La Louvière, met als thema portretten.

De tentoonstelling nodigt je uit om het unieke, zwevende moment van het artistieke portret te beleven, een intiem moment waarop de geportretteerde zijn of haar emoties onthult. Vertraag, observeer, stop en creëer, in alle eenvoud, een dialoog die tegelijk persoonlijk, emotioneel en universeel is met het kunstwerk waarmee je geconfronteerd wordt.

Poëtische, grappige of inspirerende artistieke ontmoetingen die ook de perceptie van het individu en zijn representatie in de kunstgeschiedenis oproepen.

La Louvière is de perfecte plek voor een artistieke pauze.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 30 maart tot 15 september 2024

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden