Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Natuurliefhebber Patrice Deguelte, ecogids en bostherapeut, neemt je mee om het bos op een andere manier te ontdekken door met de natuur in contact te komen en jezelf terug te vinden.

Wandelen in het bos is een activiteit die soms banaal lijkt, maar die toch zo rijk is. Patrice stelt je bosbaden voor en zo word je meegenomen naar een diepe introspectie die de band tussen de mens en de natuur herweeft. Zo geef je weer zin aan je leven.

Patrice gebruikt de sylvotherapietechnieken tijdens zijn wandelingen, of liever gezegd meditatieve wandelingen, door de wouden van de Ardennen:

  • het Grote Woud van Saint-Hubert
  • het Woud van de Semois en de Houille
  • het Woud van het Land van Chimay
  • het Woud van Anlier

Geniet van het contact met de natuur en je innerlijke. Neem contact op met Patrice om deel te nemen aan deze unieke en aangename ervaring.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden