Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

De geur van versgemaaid gras. De streling van de zon op je wangen. Het zicht van de natuur die ontwaakt. Het verlangen om uit volle borst te zingen. Een verfrissend biertje op een terras... In de lente worden onze 5 zintuigen geprikkeld. Ontdek al onze ideeën voor belevenissen om optimaal te profiteren van de terugkeer van het mooie weer!

 

De natuur bewonderen in parken en tuinen

Flaneren over majestueuze paden vol kleurrijke planten, schuilen in de schaduw van een boom, de zoete geur van bloemen inademen... In de lente herleeft de natuur, en de Waalse parken en tuinen zijn de beste plaatsen om daarvan te genieten!

 

Fietsen naar nieuwe horizonten

Met je haren wapperend in de wind geniet je van het zachte briesje en het intense gevoel van vrijheid! Verken Wallonië en de Ardennen op de fiets, door het platteland en de bossen, langs steden en dorpen, dankzij onze selectie van fietstochten.

Genieten van het moment tijdens een wandeling 

Wandelen heeft onvermoede deugden. Al wandelend zijn we ons meer bewust van onze omgeving, we merken kleine details op: een vlinder op een bloem, het gebladerte van een boom, de architectuur van een huis... En door ons te concentreren op wat ons omringt, vergeten we wat ons dwarszit ;-)

Cultuur opsnuiven tijdens een van de beste expo's van het moment

Voor kunst- en museumliefhebbers hebben wij de tentoonstellingen geselecteerd die je dit voorjaar niet mag missen. Waarom zou je je culturele uitstap niet combineren met een bezoek aan een Waalse stad?

 

Overnachten in Wallonië

Wat dacht je ervan om nog wat langer blijven? Gastenkamers, charmante gîtes en comfortabele hotels heten je welkom voor een nacht... en langer als je wilt!

Je uitstapje plannen met de gids Uit in Wallonië en de Ardennen

 

Wat bezichtigen, wat doen, waar naartoe? Download de brochure Uit in Wallonië en de Ardennen 2022 om je volgende weekend in Wallonië te organiseren! Je vindt er kortingsbonnen, ideeën voor activiteiten en veel praktische informatie.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden