Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Parcours, wandelingen of bezoeken
  • Voorstelling

Bij het vallen van de avond kan je Bouillon gaan (her)ontdekken door te wandelen langs 5 bekende plekjes die op een originele en spectaculaire manier belicht worden.

Wat kan je verwachten?

Bouillon, met zijn duizendjarige geschiedenis en zijn vele bekende bezienswaardigheden, waaronder het beroemde Kasteel van Godfried van Bouillon, biedt je een unieke ervaring in Wallonië!

Wanneer de avond valt, kan je op je eigen tempo genieten van een wandeling door de prachtig belichte stad. Zo (her)ontdek je Bouillon op een unieke manier. 5 bekende plekken zullen in de spotlights staan:

  • de Cordemoisbrug
  • de Passage (de tuin achter het museum)
  • de kleine trap
  • de Archéoscope (Parc des Sépulcrines)
  • het museum Ducal

Je kan vanaf 27 april op reservatie het licht- en geluidspektakel op de binnenplaats van het kasteel bijwonen. Daar word je ondergedompeld in de geschiedenis van het kasteel en leer je al zijn geheimen kennen tijdens een immersive experience

Een unieke, fantastische en magische reis voor jong en oud!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 01 april tot 11 november 2024

Na zonsondergang zullen de 5 plekken elke 15 minuten belicht worden.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden