Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

De etalages in de smalle straatjes zijn zeer uitnodigend om een winkel binnen te stappen. Onweerstaanbaar zijn ambachtelijk gemaakte snoepjes en chocolade. Of de huisgemaakte vleeswaren bij een goede slager? Verleng je vakantie door thuis na te genieten van al het heerlijks.

Taste-tea

Deze mooie winkel nodigt uit om thee, koffie en heel veel kruidensoorten te (her)ontdekken. Daarnaast zijn er lokale producten als honing, karamel en chocolade verkrijgbaar. Het ruime aanbod van lokaal tot wereldwijd zorgt dat je er vast iets van je gading vindt.

Defroimont

Deze ambachtelijke chocolatier vertelt over de geheimen bij de bereiding van zijn chocolade tijdens een rondleiding in Erezée. Een proeverij en een museum laten je chocolade nog meer waarderen. In de winkel vind je chocolade met smaken uit de hele wereld.

Boucherie Bodson

In de steegjes van het oude Durbuy tref je deze ambachtelijke slagerij. Sinds twintig jaar verwennen de producten van slagerij Bodson de inwoners van Durbuy. Het meest trots zijn ze op hun huisgemaakte vleeswaren die op ambachtelijke wijze worden bereid. Daarnaast zijn er gerookte noten, knoflookstrengen en zelfs kaassoorten verkrijgbaar.

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden