Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Beeld je in: een plaid op je schoot, een kop warme chocolademelk in je hand, genietend van de geur en de warmte van een knapperend haardvuur terwijl buiten de wind waait... Breng een zachte winter door dankzij onze selectie van bijzonder gezellige logies en plaatsen in Wallonië.

Gezellige hotels, gîtes en gastenkamers

Ontdek de beste verblijfplaatsen voor een romantisch uitje, om te genieten van een gezellig vuurtje met vrienden of om samen te komen rond de open haard met het gezin. Om mooie winteravonden door te brengen, is elke accommodatie uitgerust met een haardvuur.

Gezellige hotels

©  Aqua Lodge

Wil je in alle comfort verblijven in een warme en gastvrije sfeer? Deze hotels hebben open haarden in hun kamers, hun gezellige lounge of hun restaurant. Het enige wat je hoeft te doen is je tassen neerzetten!

Vakantiehuizen in de Ardennen

© Ardennes-Etape

Wat als we deze winter de tijd namen om samen te komen? Voor een onvergetelijk verblijf biedt Ardennes Etape je vakantiewoningen met open haard of houtkachel. Perfect om op te warmen na een mooie wandeling! 

Landelijke gîtes & gastenkamers

© AlexMaster---stock.adobe_.com

Gîtes en gastenkamers met een warme en gezellige inrichting, voorzien van een open haard of een houtkachel, dat is de belofte van de Gîtes de Wallonie. Geniet van een gezellige avond bij de open haard met een goed glas wijn!

Verblijven op de boerderij

© WBT-V.-Ferooz_Pixel-Komando

Een rustieke en landelijke sfeer voor deze selectie van Accueil Champêtre. Maak je laarzen en wollen sokken klaar, we gaan naar de boerderij! Ideaal voor een familieverblijf met kinderen, maar ook voor koppels.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen

Downloaden