Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

Beeld je in: een plaid op je schoot, een kop warme chocolademelk in je hand, genietend van de geur en de warmte van een knapperend haardvuur terwijl buiten de wind waait... Breng een cosy verblijf door dankzij onze selectie van bijzonder gezellige logies en plaatsen in Wallonië.

Gezellige hotels, gîtes en gastenkamers

Wil je gezellig samenzijn met je geliefden, een moment van gezelligheid delen met vrienden of met je gezin opwarmen bij het vuur na een lange wandeling? Ontdek onze selectie accommodaties met een open haard, perfect om te genieten van kille avonden. Of je nu op zoek bent naar een chalet, een huis of een hotel, je zult vinden wat je zoekt tussen deze 100% gezellige aanbiedingen.

Hotels en vakantiewoningen

© Nutchel

Wil je in alle comfort verblijven in een warme en gastvrije sfeer? Deze hotels hebben open haarden in hun kamers, hun gezellige lounge of hun restaurant. Het enige wat je hoeft te doen is je tassen neerzetten!

Vakantiehuizen in de Ardennen

© Ardennes-Etape

Voor een onvergetelijk verblijf biedt Ardennes Etape je vakantiewoningen met open haard of houtkachel. Perfect om op te warmen na een mooie wandeling! 

Landelijke gîtes & gastenkamers

© WBT - Olivier Bourgi

Gîtes en gastenkamers met een warme en gezellige inrichting, voorzien van een open haard of een houtkachel, dat is de belofte van de Gîtes de Wallonie. Geniet van een gezellige avond bij de open haard met een goed glas wijn!

Gîtes, gastenkamers en verblijven op de boerderij

© WBT-V.-Ferooz_Pixel-Komando

Sluit je ogen en waan je opgekruld bij het haardvuur in een comfortabele accommodatie van Accueil Champêtre in Wallonië. Creëer onuitwisbare herinneringen met een authentiek verblijf in een kwaliteitsvolle gîte of bed & breakfast.

Seizoensremedie: kies voor een wellnessverblijf

Een koppel 's avonds aan het zwemmen in het verwarmde buitenzwembad van het Domaine de Ronchinne tijdens de winter© WBT - Maxime Collin

Zin in een pauze? Geniet van een rustgevend verblijf in een logies met wellnessvoorzieningen zoals een hotel of een vakantiehuis. Je kan herbronnen en nieuwe energie opdoen.

  • zwembad, sauna, jacuzzi, bubbelbad, Noords bad, hamam,
  • klassieke of privé spa,
  • massages, relaxatie...

 

Ontdek de aanbiedingen en promo's van onze partners

Ken je de data van je volgende verblijf ? Bekijk de beschikbaarheden in onze selectie verblijven en geniet van uitzonderlijke aanbiedingen voor je uitstappen in Wallonië.

Aan het laden...
Hoe vind je de promoties?

Dankzij het etiket Promo

Of via deze knop:

Bekijk de promotie
 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden